Återvinning för framtiden

Din partner för en grönare morgondag

Välkommen till Tord Nilssons
Lager och Återvinning

Tord Nilssons Lager och Återvinning är stolt att vara systerbolag till Åkeriet, och vår resa började år 2015. Vi är specialiserade på transport av olika material och återvinning av detta material. Vårt mål är att erbjuda en bekväm och miljövänlig lösning för våra kunder.

Återvinning

Vi är specialiserade på transport av olika material och återvinning av detta material. Vårt mål är att erbjuda en bekväm och miljövänlig lösning för våra kunder.

Våra produkter

Som en del av vår satsning på hållbarhet, är vi stolta över att tillverka Hasselfors Jorden, som används i Hasselfors Garden-sortimentet. Näringsrik jord med brett användningsområde.

Lagerutrymme

Vi hyr ut lagerplats och kontorsutrymme i Karlshamn/Asarum. Oavsett om det är kortvarig eller långvarig hyra, har vi flexibla avtal som passar din verksamhet.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en bekväm och pålitlig lösning för återvinning av material, samtidigt som vi främjar en mer hållbar livsstil. Vårt mål är att vara en återvinningscentral (avfallscentral) för alla. Vi är glada över att vara en del av lösningen för en renare och mer miljövänlig framtid.

Tord Nilsson Lager och Återvinning är stolt att vara systerbolag till Åkeriet, och vår resa började år 2015. Vi är specialiserade på transport av olika material och återvinning av detta material.

Vårt mål är att erbjuda en bekväm och miljövänlig lösning för våra kunder.

Kontakta oss

13 + 11 =

Tord Nilssons Lager & Återvinning AB

Besöksadress:
Verkstadsvägen 10
37450 Asarum

Kontaktuppgifter

Växelnr: 0454-329650

E-post: info@tordnilsson.se

Bokning av transporter:
bokning@tordnilsson.se

Följ oss på Sociala Medier